Deloitte Placement Papers | Free Deloitte Campus Placement Interview Ques & Ans Online

Deloitte Placement Papers

Freshers as well as experienced candidates who want to get a job in Deloitte Touche Tohmatsu Limited can take help from Deloitte Placement Papers. By these Deloitte Previous Placement Papers With Answers, you will get an idea about the test pattern and becomes easy to prepare. Deloitte Company conducts various stages of selection process. Firstly, aspirants have to qualify the written exam. So, candidates can practice Deloitte Company Placement Papers to qualify the test with good score. Deloitte Campus Placement Papers will also help you to qualify the next round that is Technical and HR Interview. Contenders can also download Deloitte Placement Papers PDF or also try to solve the Deloitte Placement Ques & Ans via online mode.

Candidates should practice the Deloitte Bangalore Placement Papers according to the syllabus. Deloitte Placement Papers Verbal not only help to manage the time while solving the questions but also helpful to analyze you weakest area and have to spend more time to achieve their goal of clearing the written exam and further move to next rounds. You can free download Deloitte Placement Papers For Freshers via internet by accessing online mode. In order to obtain additional details regarding Deloitte Placement Papers, you can scroll this web page which is well created by the team of indguru.com.

Deloitte Placement Papers With Answers

 In order to know the paper pattern, candidates can download Deloitte Placement Papers With Answers Pdf via online mode. These Deloitte India Placement Papers 2018 contains also question asked in the previous exam. So the candidates who are preparing for the software companies these Deloitte Placement Papers With Answers will help to get job easily. You can also download Deloitte Placement Papers For MBA Finance or any other subject separately. Here on the basis of Deloitte Previous Placement Papers, we have provided some questions with the answers. Applicants can try to solve these questions to check their preparation level.

Question 1: The positions of how many digits in the number ‘89154326’ will remain unchanged after the digits within the number are rearranged in descending Order?

  1. One
  2. Two
  3. Three
  4. More than three

Answer: D

Question 2: In a certain code language ‘how old are you’ is written as ‘9 7 3 4′ and he is old’ is written as ‘2 7 5’. How is ‘he’ written in that code language?

  1. 2
  2. 5
  3. 2 or 5
  4. Data inadequate

Answer: C

Question 3: What should come next in the following letter series?

H G F E D C B A G F E D C B A F E D C B A

  1. E
  2. F
  3. G
  4. B

Answer: A

Read Here: How to Study without Distractions

Question 4: Four of the following five are alike in a certain way and so form a group. Which is the one that does not belong to that group?

  1. Cricket
  2. Football
  3. Polo
  4. Carrom

Answer: D

Question 5: If in the following set of numbers, the first and the third digits are interchanged in each number, which number will be second if arranged in ascending order after interchanging the digits? 583 645 396 287 469

  1. 583
  2. 645
  3. 396
  4. 287

Answer: B

Question 6: ____________ the room the door hit him on the brow.

  1. while he was entering
  2. As he entered
  3. On entering
  4. On having entered

Answer: A

Question 7: There are two boxes, one containing 10 red balls and the other containing 10 green balls. You are allowed to move the balls between the boxes so that when you choose a box at random and a ball at random from the chosen box, the probability of getting a red ball is maximized. This maximum probability is

  1. a)1/2
  2. b)14/19
  3. c)37/38
  4. d)3/4

Answer: D

Question 8: Which element will be third to the right of seventh element from right end in the arrangement I if the order of its elements is reversed?

  1. 7
  2. F
  3. 1
  4. None of these

Answer: D

Question 8: In a certain code GONE is written as ‘5%2#’ and MEDAL is Witten as ‘4#[email protected]’. How is GOLD written in that code?

  1. [email protected]%3
  2. 5%@3
  3. 5#@3
  4. 5%#3

Answer: B

Question 9: If the digits in each of the above numbers are written in reverse order which will be the second highest number?

  1. 251
  2. 359
  3. 487
  4. 526

Answer: C

Question 10: In a certain code language ‘how old are you’ is written as ‘9 7 3 4′ and he is old’ is written as ‘2 7 5’. How is ‘he’ written in that code language?

  1. 2
  2. 5
  3. 2 or 5
  4. Data inadequate

Answer: C

Want to Know? Best Tips to Crack Online Exam

Question 11: If in the following set of numbers, the first and the third digits are interchanged in each number, which number will be second if arranged in ascending order after interchanging the digits?

583 645 396 287  469

  1. 583
  2. 645
  3. 396
  4. 287

Answer: B

Question 12: Four of the following five are alike in a certain way and so form a group. Which is the one that does not belong to that group?

  1. Cricket
  2. Football
  3. Polo
  4. Carrom

Answer: D

Question 13: In the word CONTRACTUAL, the positions of the first and the eleventh letters are interchanged. Similarly, the positions of the second and the tenth letters are interchanged, and so on, up to the positions of fifth and seventh letters are interchanged, keeping the position of sixth letter unchanged. Which letter will be the third to the right of the sixth letter from the left end?

  1. U
  2. N
  3. T
  4. A

Answer: B

Question 14: In a certain code, LATE is written as $%#@ and WIDE is written as *?▲@. How is DIAL written in that code?

  1. ▲@#$
  2. ▲@%$
  3. ▲?%$
  4. ▲?%#

Answer: C

Question 15: What will come in place of the question mark (?) in the following series based on their positions in the English alphabet?

DGH JMN ? VYZ

  1. PRS
  2. QST
  3. ORS
  4. None of these

Answer: D

Check Now: Latest Recruitments

Deloitte India Placement Papers

Deloitte Touche Tohmatsu Limited is a global organization. Deloitte is one of the remaining Big Four auditor firms and one of the world’s biggest advisory companies. Deloitte Touche Tohmatsu Limited was established in 1845 by William Welch Deloitte in London as an accountancy office. The company is authorized to provide the professional services in different areas of expertise, including accounting, financial advisory, audit, tax, enterprise risk, consulting, and other. Approx 170,000 people are working in more than 150 countries. To increase their business, the company conducts on and off campus placement drives. Thus, freshers as well as experienced candidates want to get job in this company can download their Deloitte India Campus Placement Papers for better exam preparation. You can also download Deloitte Placement Papers With Solutions in PDF format.

Deloitte Online Papers Pattern

With the purpose to appoint most eligible candidates for vacant positions, the Deloitte Touche Tohmatsu Limited conducts various stages of selection procedure. Applicants have to qualify the all rounds. The selection process of the company consists of 3 rounds. These rounds are as follows:

Deloitte Placement Papers Pattern is set by Deloitte for selection is of moderate difficulty. Deloitte Online Exam will be conducted for total 75 questions. Candidates must have knowledge the subjects namely English, Analytical, Reasoning and Quantitative Aptitude. Each section carries 25 marks. The exam carries no negative marking for incorrect answers. Here we are providing subjects wise topics.

English: In this section, applicants will have to solve reading comprehensions and questions based on basic grammar usage like fill in the blanks, synonyms, antonyms, paragraph completion, sentence completion, vocabulary.

Analytical Reasoning: Candidates must have knowledge of data interpretation and logical reasoning skills. The questions will also be based on puzzles, graphs, charts and tables.

Quantitative Aptitude: The topics usually tested in the Quantitative Aptitude section are algebra, time & work, time, speed & distance, arithmetic, percentages, profit & loss, geometry.

Deloitte Written Exam Pattern
Testing AreasNo. of QuestionsTime (in minutes)
Quantitative2535
Reasoning2535
Verbal2525
Total7595

Official Link for Deloitte Placement Papers

Here we have provided details regarding Deloitte Placement Papers. To collect other details regarding Deloitte Placement 2018 Papers you can also go through the Official Link as stated above. Interested candidates can also bookmark this web portal by pressing ctrl+d.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *