IBM Placement Papers 2017 Campus, Previous Placement Papers With Solutions, Pattern

IBM Placement Papers

Download IBM Placement Papers directly with help of direct link given on this page!! International Business Machines Corporation (IBM India Limited) Global renowned software based company organizes written test in order to hire up eligible and capable candidates. IBM off campus placement papers is taken to choose the best Engineering Graduate for the vacant jobs. Applicants who have applied for any jobs in IBM must refer IBM previous placement papers to make preparation more effective. Get IBM placement papers with solution from below structured page.

IBM India Limited was established in year 1992 in India which takes IBM Placement Papers to check out basic knowledge of candidates regarding respective posts. Question are being asked on general knowledge, computer programming and computer language to adapt most deserving applicants for the contributing in company for more growth. Those who want to get recruited need to proof their eligibility. So must get well prepared with IBM placement papers 2017 with answers PDF. IBM placement papers with answers will let you about the pattern of exam and types of question asked, so that you can prepare accordingly. Applicants go through this page which is created by the team member of indguru.com regarding IBM Placement Papers 2017

IBM Placement Papers With Answers PDF

IBM Placement PapersIBM Placement Papers Pdf
IBM Placement Question Paper 1Get PDF
IBM Placement Papers 2017 with Answers Pdf Paper 2Get PDF
IBM Placement Papers With Solutions 3Get PDF
IBM Placement Papers Pattern 4Get PDF
IBM Campus Placement Papers 5Get PDF
IBM Aptitude Placement Papers 6Get PDF
IBM GTS Placement Papers 7Get PDF
Download IBM Placement Question Paper 8Get PDF
IBM GBS Placement Papers 9Get PDF
Download IBM Placement Question Paper 10Get PDF

Benefits of IBM Placement Papers

Check some of the significance of IBM English Placement Papers With Answers form below given steps-

  • With the help of IBM Associate System Engineer Placement Papers you can get an idea about the exam structure.
  • Through IBM GBS Placement Papers you will also check types of questions are asked in the exam.
  • If you solve IBM Previous Placement Papers With Solutions daily it will enhance your practice.
  • Moreover, you can also set strategy with the help of IBM Previous Year Placement Papers to attempt the exam.
  • Placement Papers of IBM you can also improve your speed to complete the exam on time.
IBM Placement Question Answers

Question 1: If pq=28 where p and q are whole numbers then which of the following will be (p2 – q2)?

  • 32
  • 83
  • 783
  • cannot be determined.

Answer: 3

Question 2: Find the wrong number in the given series. 2100, 1020, 484, 240, 92, 32

  • 484
  • 240
  • 92
  • 32

Answer: 2

Question 3: 4 friends A, B, C and D Of the age as A is thrice the age of B, B’s is 1/4 of C and C’s is 7 times D. If the average age is 22.5, then the age of eldest among the four is:

  • 5
  • 42
  • 8
  • 38

Answer: 2

Question 4: Find the smallest number which is a multiple of 25 and leaves a remainder 5 when divided by 8, 10, 12 and 16.

  • 625
  • 725
  • 125
  • 200

Answer: 2

Check Now: IBM Recruitment

Question 5: Find the wrong number from the given number series 121, 102, 84, 72, 61, 54

  • 102
  • 84
  • 72
  • all are right

Answer: 2

Question 6: Let p and q be two prime numbers such that p is greater than q. If 319 is their LCM then the difference of thrice of q and p is:

  • 1
  • 8
  • 4
  • 9

Answer: 4

Question 7: Find the smallest 8-digit number which gives 15 as a remainder when divided by 38, 22 and 16.

  • 10002004
  • 10002015
  • 10001919
  • 10000015

Answer: 3

Question 8: The average of 20 numbers is zero. Of them, at the most, how many may be greater than zero?

  • 0
  • 1
  • 10
  • 19

Answer: 4

Read Now: Preparation Tips For Written Exams

Technical Questions

Question 9: what is int (*a)[4]

Answer: Pointer to an array of 4 integers

Question 10: Primary key of another table is present and so on……….

Answer: Foreign key

Question 11: what is the difference b/w 0123 and 123 in c?

Answer: 40(sure)

Question 12: Which among the devices is spooled device

Answer: Printer

Read Now: Interview Do’s and Don’ts

Question 13: Which is the real time application?

Answer: Robotics

Question 14: best sorting if elements are already sorted

Answer: Insertion sort

Question 15: x-=y+1 is equivalent to

Answer: x=x-y-1, as it is interpreted as x=x-(y+1)

IBM Exam Pattern 2017
SectionNumber of QuestionsTime Limit
Quantitative Ability1838 Min
Number Series1838 Min
English2220 Min
Total5896 Min

Read Here – Tips to Crack HR Interview

Note

Applicants, who want to get IBM Placement Papers 2017 directly, must go through the official link which is well highlighted here. For any latest updates stay tuned with our web portal, you can bookmark this site pressing ctrl+d.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *